Меню
Количка
DWT.bg използва бисквитки (cookies) за правилното функциониране на сайта и за да Ви улеснят в пазаруването. Научи повече

Прахосмукачки и въздуходувки

Прахосмукачки и въздуходувки

Духалката е проектирана за различни почистващи работи чрез въздушна струя. Този инструмент може да бъде превърнат в прахосмукачка. Удобен инструмент, който комбинира силна въздушна струя и удобство за потребителя.

Прахосмукачките DWT са иделани за гаражи, работилници, ремонти или частно строителни обекти. Те могат да поемат всякакъв тип боклук без значение дали е вътре или навън, сухо, влажно или течно. Моделите от тази категория за сухо и мокро почистване са оборудвани с уникална входна тръба, която заедно с проектираната торба за прах, която пази филтъра от прах и запазва всмукателнта сила.

Въздуходувка и прахосмукачка DWT LS06-280  650 W / 2 режима
Не е наличен
Марка: DWT Модел: LS06-280
 Мощна въздуходувка и прахосмукачка 650 W. Проектирана за различни почистващи работи(издухване на листа, обезпрашаване, сушене). 2 режима на действие(издухване / засмукване). Удобен инструме..
92.90 лв.
без ДДС:92.90 лв.
Марка: DWT Модел: LS - 550
Мощна въздуходувка и прахосмукачка Мощност 550 W. Проектирана за различни почистващи работи (издухване на листа, обезпрашаване, сушене). Този инструмент може да се ползва и за прахусмукака. Удобен инс..
98.90 лв.
без ДДС:98.90 лв.
Прахосмукачка EVC 12-30 W със запитване
Не е наличен
Марка: DWT Модел: EVC 12-30 W
Компактна прахосмукачка с надежден мотор за промишлена употреба. Подходяща за засмукване на течности. Мощност на засмукване 1200W. Обем на контейнера 30 литра. Колелца за лесно придвижване. Техническ..
182.20 лв.
без ДДС:182.20 лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)