Меню
Количка

Доставка

Безплатна доставка при поръчки над 69.00 лв.

Доставката се осъществява в рамките на 1-2 (един до два) работни дни от куриерските услуги на Спиди или Еконт (изключение правят само малките населени места, където доставките са съобразени с графика на куриерските фирми).

При поръчки под 69.00 лв. и до 2 кг. доставката до офис на Спиди е 5.90-6.90 лв. до офис на Еконт е 5.90-7.90 лв. на територията на България, до адрес е от 8.90 лв.(в зависимост от населеното място).

Всяка допълнителна такса, която ви е поискана от куриер на мястото на доставката и не е била предварително уточнена или включена от нас в цената се смята за невалидна и Вие не трябва да я заплащате. При получаване на пратката, преди да впишете своето име и подпис като получател на пратката се уверете в целостта на опаковката на пратката. Всички пратки се изпращат с опция "преглед/тест" (изключение за опция "тест" правят само машини, които се нуждаят от добавяне на масла, горива и друго допълнително обслужване).

Желание за връщане на продукт може да бъде изявено на място пред куриера, доставил поръчката или чрез тази електронната форма в сайта ни.

Право на връщане може да направите до 15 дни след покупката, условието е продуктът да бъде в същия вид и състояние, в който е получен от клиента. Транспортните разходи са за сметка на клиента като след проверка от наша страна и се уверим, че продуктът е в предпродажбено състояние ще ви бъде преведена обратно заплатената  сума по банков път в посочена от вас банкова сметка.