Меню
Количка
DWT.bg използва бисквитки (cookies) за правилното функциониране на сайта и за да Ви улеснят в пазаруването. Научи повече

Доставка

Доставката се осъществява в рамките на 1-3 (един до три) работни дни от куриерски услуги на Еконт или Спиди. Доставката до офис на Еконт или Спиди е 3.90 - 5.90 лв (до поискване до 2 кг.) на територията на България. При поръчка над 69.00 лв. и до 20 кг.  доставката е безплатна до офис на Спиди или Еконт.

Всяка допълнителна такса, която ви е поискана от куриер на мястото на доставката и не е била предварително включена от нас в цената се смята за невалидна и вие не трябва да я заплащате. При получаване на пратката, преди да впишете своето име и подпис като получател на пратката, се уверете в целостта на опаковката на пратката. Всички пратки се изпращат с опция "преглед/тест".

Желание за връщане на продукт може да бъде изявено на място пред куриера, доставил поръчката или чрез тази електронната форма в сайта ни.

Право на връщане може да направите до 15 дни след покупката,условието е продуктът да бъде в същия вид и състояние,в който е получен от клиента.Транспортните разходи са за сметка на клиента като след проверка от наша страна и се уверим,че продуктът е в предпродажбено състояние ще ви бъде преведена обратно заплатената  сума по банков път по посочена от вас банкова сметка.